RSS

Fii cel mai activ Voluntar al lunii!

10 nov.

Esti voluntar intr-un ONG sau institutie publica?

Esti implicat activ in activitati de voluntariat?

Dedici suficient timp voluntariatului pentru a fi premiat?

Daca DA – acest concurs e pentru tine!

Asociatia “Tinerii pentru dreptul la viata” (TDV), in calitate de Secretariat al Coalitiei pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat lanseaza concursul “Voluntarul lunii”. Concursul are drept scop stimularea implicarii cetatenilor R. Moldova in activitati de voluntariat. Astfel, ne propunem recunoasterea publica a eforturilor de implicare in activitati de voluntariat, precum si promovarea politicilor organizationale eficiente in managementul voluntarilor.

La concurs pot participa persoanele care au atins varsta de 14 ani, implicate activ in cadrul ONG sau institutii publice. In fiecare luna, in baza formularelor de aplicare depuse, Coalitia pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat va desemna cel mai activ voluntar din tara in luna respectiva. Aplicantii trebuie sa prezinte (prin e-mail sau posta) Secretariatului Coalitiei un dosar de participare, care va contine:

1. Formularul de aplicare completat;

2. O scrisoare de recomandare din partea organizatiei / institutiei care delegheaza voluntarul, pentru a argumenta de ce persoana respectiva ar trebui sa primeasca titlul de „Voluntarul lunii”;

3. 1 fotografie 3×4 in format electronic a persoanei nominalizate;

4. CV-ul (optional).

5. Fotografii din luna precedenta a persoanei nominalizate desfasurand activitati de voluntariat in organizatia / institutia care-l delegheaza.

Dosarele trebuie sa fie receptionate de catre Secretariatul Coalitiei nu mai tarziu de data de 11 a fiecarei luni. Rezultatele vor fi facute publice pana la sfarsitul lunii pe blog-ul TDV, sectiunea „Voluntarul lunii” si Portalul Monitorul Civic.

Persoana care va fi desemnata „Voluntarul lunii” va primi o diploma (semnata de catre un reprezentant al Coalitiei si de catre o persoana publica), un tricou, o mini-biblioteca si o husa pentru CD. Fotografia persoanei nominalizate „Voluntarul lunii” va fi plasata timp de o luna pe blogul TDV si pe Portalul Monitorul Civic. Castigatorii concursului vor fi invitati periodic la evenimente publice de promovare a voluntariatului si-n actiuni de convingere a decidentilor politici asupra necesitatii consolidarii politicilor de voluntariat.

Pentru informatii suplimentare, contactati:

Eduard Mihalas, Director Executiv TDV

Secretariatul Coalitiei pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat

Adresa postala: CP 3063, MD 2072

Tel.: +373 22 // 567 551; fax: 567 489

GSM: +373 69 80 76 92

E-mail: tdv_secretariat@ yahoo.com

Blog: http://www.tdvmoldova. wordpress. com

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: