RSS

Iniţiative de Sărbătoare

28 mart.

Adunaţi într-o revedere cu tematică liberă, voluntarii AO „Tinerii pentru dreptul la viaţă”, Bălţi, au hotărit să petreaca timpul liber interesant şi util.

Aflîndu-ne în preajma sărbătorii de PAŞTI, am decis cu, cea mai mare plăcere, confecţionarea manuală a unor felicitări, pentru toate organizaţiile cu care colaborează AO „Tinerii pentru dreptul la viaţă”, Bălţi, inclusiv şi pentru personalul acestei asociaţii.

Ţinînd cont de faptul că fiecare persoană este o individualitate, au fost propuse o diversitate mare de variante, dintre care s-a ales, credem,cea mai originală combinaţie. Chiar dacă s-ar părea iniţial o activitate minuţioasă, procesul s-a desfăşurat pe neopservate, deoarece a fost susţinut de anticiparea rezultatului muncii şi buna dispoziţie creata de bancurile relatate de voluntari.

Dominaţi de sacre iniţiative, am participat la crearea unei secvenţe din frumosul creştinismului.

Dacă am fost prealabili şi harnici în confecţionarea felicitarilor, nu ezităm să ne folosim de oportunitatea să felicităm toate organizațiile partenere ce sunt aproape de noi, inclusiv şi personalul inedit al AO „Tinerii pentru dreptul la viaţă”, Bălţi, dorindu-le ca „lumina făcliilor prevestitoare să vă purifice gîndurile şi activitatea, cîntecul creştin să vă melodizeze sufletul, iar mielul şi oule roşii sa va ademenească plăcerea poftei, şi nu în ultimul rînd un Paşte fericit – expresia care azi semnifică curăţenie, pace, împlinire.

Hristos a Înviat!

Autor: GALBUR Ina – voluntar

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: