RSS

Programul “Inspiratie”: Prioritati pentru Runda 3, Termen limita modificat pentru 15 decembrie 2010

18 nov.

Programul Consolidarea Societatii Civile in Moldova (MCSSP) invita organizatiile societatii civile si mass-media sa prezinte propuneri de proiecte pentru a 3-a runda a Programului Inspiratie, in urmatoarele domenii:

Mobilizarea comunitatii

Vizibilitatea si Credibilitatea Organizatiilor Societatii Civile

Pentru aceasta runda se va acorda prioritate proiectelor axate pe explorarea si schimbul de bune practici din Republica Moldova privind cresterea surselor de venit si asigurarea viabilitatii financiare din surse locale (filantropie locală, cooperarea cu sectorul de afaceri, generarea de venituri şi antreprenoriat social).

Desi domeniile sus-mentionate sunt prioritare, proiectele, care abordeaza alte subiecte corespunzatoare obiectivelor Programului Inspiratie, sunt de asemenea binevenite.

Cererile pot fi depuse in limba engleza, româna sau rusa la biroul AED Moldova doar prin depunere personala sau posta obisnuita. Va rugam sa folositi formularul de participare actualizat publicat pe pagina web www.ade.md.

Va rugam sa retineti ca termenul limita pentru runda a treia a fost schimbat pentru 15 decembrie 2010. Sunt incurajate proiectele mici dar cu un impact sporit.

Toate întrebarile cu privire la criteriile de eligibilitate si alte aspecte ale Programului Inspiratie pot fi adresate dlui Serghei Busuioc, Manager Programul Inspiratie, prin e-mail: sbusuioc@ade.md .

 

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: