RSS

Sînt tînăr și optez pentru un Mod Sănătos de Viață!!!

15 feb.

La Bălți, ziua de 14 februarie a fost dedicată tuturor celor tineri, activi și… îndrăgostiți. Înarmați cu felicitări de Sfîntul Valentin, care au devenit un bun pretext de a iniția un dialog cu tinerii din municipiu, voluntarii Asociației ”Tinerii pentru Dreptul la Viață” și Centrului Prietenos Tinerilor ”ATIS” au lansat chemarea ”Iubește pe cel din inima ta, Dar nu uita să te iubești și pe TINE!!!” Echipa de voluntari ce promovează modul sănătos de viață a găsit oportună această zi pentru a aminti, o dată în plus, despre importanța conștientizării faptului că există momente în viața omului cînd decizia corectă îl protejează de eventuale riscuri, ce pot afecta întreg viitorul, spulberînd visuri mărețe.  Acțiunea a început în campusul Universității de Stat ”A. Russo”, unde au fost repartizate peste 100 felicitări în doar 20 minute (atît durează pauza mare). După ore, începînd cu 14.10, voluntarii au continuat informarea, alături de coordonatorii lor,  în piața din fața Palatului Municipal de Cultură, împărtășind cu generozitate din buna dispoziție și intenția de a opta pentru un mod sănătos de viață tinerilor trecători.

Astfel, peste 200 persoane au fost felicitate cu Ziua Îndrăgostiților și, totodată, informate vizavi de riscurile generate de un comportament inadecvat.

Acțiunea din Ziua Îndrăgostiților a marcat începutul unui șir de activități ce vor fi organizate și desfășurate de-a lungul întregului an și care se vor încadra în sloganul ”Sînt tînăr și optez pentru un Mod Sănătos de Viață”.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: