RSS

INVITATIE LA EVENIMENT!

04 mai

… CĂRŢILE sunt FIINŢE UMANE, întra în dialog direct cu cititorul şi relatează aspecte asociate vieţii cu HIV.

15 mai, 2011 – Ziua Comemorarii Persoanelor Decedate de SIDA

Comemorarea persoanelor decedate de SIDA în a 3-a duminică din mai a devenit deja tradiţie pentru mun. Bălţi şi R. Moldova. Echipa Asociaţiei “Tinerii pentru Dreptul la Viaţă“, Bălţi vede această zi drept oportunitate de menţinere a unui dialog continuu cu comunitatea. Or, an de an, Asociatia „Tinerii pentru Dreptul la Viatţă”, Bălţi pe lîngă tradiţionalele activităţi de informare, organizarea panglicii rosii, aprinderea lumînarilor, lansarea baloanelor (activităţi specifice Zilei Comemorarii), atrage atenția publică spre probleme comunitare de importanţă majoră: consumul de droguri de către tineri, HIV şi SIDA,  violenţa şi discriminare, acces redus la informaţii şi servicii, etc.

Anul acesta, la 15 mai, la Bălţi, în faţa Palatului Municipal de Cultură, începînd cu orele 11.00, va fi lansată o acţiune inedită pentru Republica Moldova – Biblioteca Vie. 

Şirul de evenimente sociale consacrate marcării Zilei Mondiale de Comemorare a persoanelor decedate de SIDA este organizat cu suportul Primăriei mun. Bălţi, participarea Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor ATIS, cu susţinerea financiară a Fundaţiei SIDA Est-Vest din resursele GFATM.

Conferinta de presă dedicată evenimentelor de marcare a Zilei de Comemorare a persoanelor decedate de SIDA va avea loc miercuri, 11 Mai, orele 11.00 în incinta Centrului comunitar „PULS” (str. Independenţei 6)

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: