RSS

Săptămîna Naţională a Voluntaritului (SNV) “Hai în gaşca voluntarilor!”

27 feb.

Inspirată, în 2007, din experienţa Statelor Unite ale Americii, Canadei şi Australiei – Săptămîna Naţională a Voluntaritului (SNV) “Hai în gaşca voluntarilor!” a devenit deja o tradiţie şi în Republica Moldova.

Al VI-lea an consecutiv Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat cu implicarea mass-mediei, persoanelor publice, organizaţiilor din diverse domenii, businessului şi cetăţenilor cu spirit civic realizează SNV, eveniment unic la nivel naţional de promovare a voluntariatului şi participării civice a cetăţenilor.

Cea de a VI-a ediţie a Saptamina Naţională a Voluntaritului “Hai în gaşca voluntarilor!” se va desfăşura în acest an în perioada 12 – 20 mai, 2012.

Evenimentul este organizat şi finanţat de Membrii Coaliţiei pentru promovarea Legii şi activităţilor de voluntariat, Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), FHI 360, Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău.

An de an urmărind tendinţele la nivel internaţional de realizare a SNV descoperim idei noi, aplicabile şi în R. Moldova. Drept exeplu este spotul video realizat de Canada, pe care vă rog să îl urmăriţi in continuare la următorul link:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W4_gjgh-pac

Sursa: http://www.civic.md

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: