RSS

Super combinație a utilului cu placutul

06 mart.

Tradiția de a marca ziua de 23 februarie a rămas din alte vremuri, dar ramîne a fi un moment placut pentru cei ce constituie jumatatea puternică a omenirii.

Anul acesta Asociația „Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți a decis să marcheze ziua de 23 februarie  într-un format inedit, combinînd utilul cu placutul. De fapt, mai corect este – placutul cu utilul. Or, anume cu un moment foarte placut a și început întrunirea lucrătorilor outreach și a asistenților sociali ai asociației: dna Ala Iațco, vicepreședintele asociației, a felicitat bărbații prezenți, mulțumindu-le pentru loialitate, bunavoință și optimism. Astfel, pe o notă absolut pozitivă a început seminarul informativ „Activitatea outreach în cadrul Programelor de Reducere a Riscurilor”. Activitățile din cadrul seminarului au fost axate pe trei aspecte complementare:

  • Strategia Reducerii Riscurilor – principiul păstrării sănătății fiecărui membru al societății noastre;
  • Activitatea outreach – component important al  Programelor de Reducere a Riscurilor;
  • Rolul lucrătorului outreach în cadrul Programelor de Reducere a Riscurilor.

Printre participanți au fost prezente, pe de o parte, persoane care au experiență numărată în ani și performanțe, pe de altă parte, persoane care se află abia la un început de cale. Această combinție, la prima vedere prea dispersată, a fost una productivă. Începătorii au avut posibilitatea de a primi răspunsuri imediate la întrebările legate de activitatea outreach, axate pe experiență, iar experții au avut ocazia să vadă această activitate printr-o prismă nouă, actualizată.

Seminarul a dat start unui ciclu informativ, destinat lucrătorilor Asociației „Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți. Următoarea întîlnire va fi destinată importanței comportamentului adecvat și comunicării corecte cu reprezentanții poliției.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: