RSS

Primăvara vine odată cu noi!

12 mart.

„Este important să folosești orice moment oportun pentru a acţiona şi pentru a te promova”, insistă  tinerii activişti ai Asociaţiei „Tinerii pentru Dreptul la Viaţă”, filiala Bălţi.

De această dată, volutarii asociaţiei au încercat să aducă în sufletul tinerilor locuitori ai mun. Bălţi atmosfera de sărbătoare cu prilejul sosirii mult aşteptatei primăveri. Pregătind surpriza principală şi înarmîndu-se cu cunoştinţe şi materiale informative în domeniul Modului Sănătos de Viaţă, voluntarii au eşit pe Piaţa „Vasile Alecsandri”, pentru a felicita tinerii cu începutul primaverii, dar  şi pentru a le amintit că cel ce deţine informaţie, acela este projat.  Astfel au fost felicitați 100 tineri care au primit cîte o  cutiuţă confecţionată de voluntari. Cutiuțele conțineau cîte un prezervativ – îndem la meditație vis-a-vi de comportamentul sexual al tinerilor.

Reacţiile persoanelor ce au primit cutiuțile alb-roșii au fost diverse, dar toate cu tentă pozitivă – realizindu-se un feed-back dorit de voluntari în timpul desfăşurării activităţii.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: