RSS

Atelier de informare în domeniul voluntariat pentru Lucrătorii de tineret din Regiunea Nord a Republicii Moldova

11 nov.

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) invită lucrătorii de tineret din Regiunea Nord a Republicii să participe la un atelier de informare în domeniul voluntariat, care se va desfăşura pe 16 noiembrie 2012, ora 14:00, în oraşul Bălți, adresa exactă va fi anunțată mai tîrziu.

Scopul principal al atelierului este de a sprijini organizaţiile / instituţiile să elaboreze Regulamentul intern cu privire la implicarea voluntarilor necesar în vederea obţinerii statutului de instituţie gazdă a activităţii de voluntariat. De asemenea participanţii vor fi informaţi cu privire la conţinutul şi stadiul implementării cadrului normativ din domeniul voluntariat din Republica .

Atelierul va fi realizat de către Nicolae Procopie, Coordonator Politici Publice TDV, care a coordonat elaborarea priorităţii 3 „Dezvoltarea spiritului civic şi al voluntariatului” din cadrul Strategiei de Dezvoltare a Societăţii Civile 2012 – 2015 adoptată de curând de către Parlament.

Pentru a putea participa este suficient să trimiteţi până miercuri14 noiembrie 2012ora 18.00 un e-mail la adresa tdv_secretariat@yahoo.com cu datele Dumneavoastră de contact şi numele organizaţiei / instituţiei pe care o reprezentaţi. Locurile sunt limitate. Transportul participanţilor va fi asigurat de către organizatori, cu condiţia prezentării tichetului de călătorie şi a copiei buletinului de identitate.

Tot în această perioadă va fi realizat încă un atelier de informare în domeniul voluntariat pentru lucrătorii de tineret din Regiunea Nord a Republicii . Aceste două ateliere vin să continue efortul de informare în domeniul de voluntariat a lucrătorilor de tineret început în luna iulie a anului curent, când au fost instruiţi lucrătorii de tineret din Regiunea Centru. În urma acestor ateliere, vor fi selectate persoanele care vor participa la cursul de instruire „Sarcinile Coordonatorului de Voluntari din Republica în cadrul procesului de îndeplinire a standardelor minime de calitate pentru activitatea de voluntariat”, care se va desfăşura la sfârşitul lunii noiembrie 2012.

Atelierul de informare în domeniul voluntariat pentru lucrătorii de tineret este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea voluntariatului în Republica prin implicarea activă a tinerilor”, finanţat de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii .

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
Asociaţia ”Tinerii pentru dreptul la viaţă”(TDV)
Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat
Tel: + 373 22 567 551; + 373 79 45 00 27
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com
Pagina web: http://www.cnv.md / tdv.wordpress.com

Sursa: http://www.civic.md

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: