RSS

O femeie este fericită atunci cînd copilul ei este fericit!

16 apr.

,,O femeie este fericită atunci cînd copilul ei este fericit!” așa a sunat sloganul activitatăţii de fundraising din 7 martie 2013. Această actvitate a început cu mult înainte. Timp de o lună voluntarii CSPT „ATIS” şi Asociației „Tinerii pentru Dreptul la Viață” Bălți au confecționat felicitări cu mult intuziasm și plăcere, pentru sărbătoarea de 8 Martie, „Ziua internaţională a FEMEII”. În ziua de 7 martie, trei grupe de voluntari au participat la o activitate cu genericul ,,Misia Imposibilă”.

Activitatea respectivă a inclus cinci sarcini pentru fiecare achipă:

  1. Participanții să zîmbească tuturor;
  2. Fă fotografieze o mamă cu un copil și trei bărbați cu flori;
  3. Să facă cadou o felicitare unei persoane de genul femenin;
  4. Să aducă o floare obținută gratis;
  5. Să vîndă felicitările confecționate.

Astfel, timp de o oră au fost colectați 389 lei, suma data va contribui la organizarea Zilei Internaționale a Copilului, pentru copiii beneficiarilor asociației.

Impresiile pe care le-au avut atît voluntarii cît şi oamenii care au contribuit prin procurarea felicitărilor au fost unice. Mesajul „O femeie este fericită atunci cînd copilul ei este fericit! ” a impresionat profund oamenii din stradă.  Cel mai plăcut probabil a fost faptul că au avut posibilitatea de a ajuta copiii şi de a face o surpriză plăcută femeii iubite prin faptul că au procurat o felicitare originală şi neobişnuită.

,,În lume este bine să faci bine. Activitatea de azi ne-a făcut să ne simțim utili deoarece este foarte frumos să faci ceva plăcut persoanelor din jurul tău. Suntem bucuroși că suntem voluntari activi!” (Arina, 20 ani)

,,Super, nemaipomenit!!! Am primit satisfacție de la activitate. Oamenii implicați au fost foarte impresionați și bucuroși că pot ajuta copiii prin intermediul activității date. Au fost impresionați de felicitările confecționate de voluntari.:-)” (Ana, 22 ani)

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: