RSS

Un act de binefacere pentru cinci copii din familii afectate de HIV

08 aug.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn data de 25 iulie 2013, echipa de voluntari ai Asociației  „Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți și Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „ATIS”, au reușit să aducă zîmbetul pe față a cinci copii deosebiți.

Acestia au primit în cadou cîte un ghiozdan cu rechizite școlare: caiete, pixuri, creioane colorate, acuarelă, albume de desen, etc.  Dat fiind faptul că familiile acestor copii sunt afectate de HIV, iar situația financiară este una dificilă, micile cadouri sunt un stimul pentru ,,pici” în a începe un nou an școlar cu noi forțe și entuziasm.

Acest evenimet a fost posibil datorită Acțiunii de binefacere cu colectare de fonduri „O femeie este  fericită atunci cînd copilul ei este fericit!”. Astfel voluntarii au fost implicați în mai mult de 10 ateliere creative și au confecționat diferite obiecte decorative și felicitări, care au fost vîndute în cadrul  campaniei respective – format „Misia Imposibilă”. Astfel, în urma a 3 „Misii Imposibile”, ce au implicat mai mult de 20 voluntari, au fost colectati 1400 lei. Bucuria voluntarilor a fost și mai mare atunci cînd Asociatia „Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți a hotărît să doneze adițional 400 lei pentru a suplini setul de cadouri.

Ne-am dorit foarte mult să aducem o mică bucurie în sufletele copiilor și a familiilor acestora. Datorită echipei noastre unite, cred ca ne-a reușit. Și Noul An Școlar pentru acesti cinci copii este cu un început  reușit, plin de noi descoperiri și surprize plăcute.

Informație pregătită de Ana Ciornea,

Coordonatorul de voluntari, Asociația ,,Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: