RSS

De Crăciun să facem loc în viaţa noastră carității

05 dec.

toaw0FYFWGud0kN3D312tA“De Crăciun să facem loc în viaţa noastră carității” – mesaj lansat de către Asociația ”Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți în ajunul sărbătorilor de iarnă

Pe parcursul lunii decembrie, Asociația Tinerii pentru Dreptul la Viață, filiala Bălți lansează Acțiunea de binefacere „De Crăciun să facem loc în viaţa noastră carității”, care vine cu un mesaj către toți cetațenii să nu fie indiferenți fața de cei defavorizați și să ofere o jucărie, o hainuță, dulciuri sau altceva în dar de Craciun pentru copii orfani, copii din familii nevoiaşe, copiii străzii şi copii infectaţi /afectaţi de HIV/SIDA.

Cu darurile strânse Asociația propune să aducă o mângâiere copiilor menționați cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Acțiunea de binefacere este semnalizată pe diverse rețele de socializare, cum este Facebook-ul, este expediată tuturor organizațiilor active în domeniul prevenirii HIV și diverselor instituții de stat din municipiul Bălți.

Darurile colectate vor fi oferite copiilor în cadrul unui matineu de Crăciun organizat la finele lunii decembrie 2013.

Vă invităm și pe Dumneavoastra să contibuiți cu o donație pentru copiii defavorizați, alaturându-vă astfel Acțiunii de binefacere „De Crăciun să facem loc în viaţa noastră carității”, organizata de Asociația „Tinerii pentru Dreptul la Viață” filiala Bălți, acțiune care a devenit tradiție și care este așteptată de cei care încă cred în faptul că printr-un dar de Crăciun și câțiva fulgi de nea, întreaga lume poate fi schimbată.

Donațiile vor fi aduse la sediul Asociației în Palatul Municipal de Cultură, aripa dreapta, etajul 3, bir. 21 sau vor fi expediate la adresa – mun. Bălți, str. Dostoevshi 3/21. În cazul cînd acest lucru nu este posibil, reprezentanții Asociației se vor apropia pentru a prelua lucrurile donate.

Informaţii suplimentare la telefonul: 0231- 6-14-72

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: