RSS

Atmosfera de sărbători adusă la Bălți

27 dec.

KqvkC1JilSZ5B2Smn8aK3AÎn contextul Acțiunii de binefacere “De Crăciun să facem loc în viaţa noastră carității”,  Asociația “Tinerii pentru Dreptul la Viață”, filiala Bălți nu este indiferentă fața de cei defavorizați și ieri, la 26 decembrie 2013 a organizat un matineu de Crăciun pentru copii orfani, copii din familii nevoiaşe, copiii străzii şi copii infectaţi /afectaţi de HIV/SIDA.

Matineul a avut loc în incinta Palatului  Municipal de Cultură și a bucurat copiii cu un program variat cu cântece, poezii, concursuri. Evenimentul a culminat cu înmânarea darurilor mult așteptate.  Darurile au fost colectate de la angajații și voluntarii asociației. În calitate de daruri de Crăciun au servit jucării, dulciuri, hăinuțe, încălțăminte și multe alte bunuri ce pot face un pic mai fericit un copil.

Și pentru că copilăria este perioada când încă crezi în minuni, dorim acestor copii sărbători pline de magie, împlinirea celor mai îndrăznețe vise și să poată păstra măcar o mica parte din ziua de Crăciun în sufletul lor!

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: