RSS

Un început de bun augur

28 mart.

photo2La data de 26 martie, anul curernt, la inițiativa Comisariatului municipal de poliţie Bălţi, polețiștii de sector în parteneriat cu Asociația ”Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți (TDV) și cu alte organizații cu profil social din municipiu, au realizat o activitate de instruire pentru mai mult de 80 de tineri, studenți anul I-i de studiu, școala profesională nr. 3.

Specialistul TDV a comunicat tinerilor despre riscurilor consumului de drog, infecția cu HIV și serviciile ce sunt oferite în acest domeniu. Tinerii au fost încurajați să se adreseze specialiștilor Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor ”ATIS”, pentru a accesa servicii de sănătatea reproducerii, Consultare și testare voluntară la HIV și comunicare de la egal la egal cu lucrătorii outreach ai asociației „TDV”, pentru a afla mai multe amănunte despre dependență și posibilitățile profilaxiei consumului de drog, de care s-au adeverit a fi cointeresați.

Activitatea dată face parte dintr-un șir de acțiuni prevăzute de campania naţională “Cunoaşte poliţistul tău”, inițiată de Inspectoratul General al Poliţiei al Ministerului Afacerilor Interne.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: